Bedrijven

Werk in Afrika Recruitment Services is gespecialiseerd in het werven van personeel voor kleine en middelgrote westers geïnvesteerde of geleide organisaties door heel Afrika. We hebben ervaring in het begeleiden van recruitment van vervangend personeel en management tot en met het helpen opstarten van nieuwe organisaties en het adviseren in hun nieuwe HR structuur.

Vacature Advertentie

Zoals je wellicht hebt gezien, of we hebben elkaar persoonlijk gesproken, is WerkinAfrika gepassioneerd in het verbinden van werkzoekers met bedrijven en organisaties in Afrika. Niet alle werkgevers hebben de middelen of interesse om een volledig recruitment proces af te nemen. Daarom kan je nu ook je vacature adverteren op onze website die maandelijks door duizenden kandidaten wordt bezocht!

We bieden verschillende pakketten met variabele opties in duur en aantal af te nemen vacatures.

Geïnteresseerd? Mail ons op info@werkinafrika.nl en krijg alle opties en prijzen toegestuurd.

Recruitment

Wanneer je behoefte heeft aan vervanging of nieuw personeel, kunnen we u helpen met het rekruten en selecteren van de juiste mensen.

1. Internationaal

Wanneer u zoekt naar internationaal (executive) management, young professionals of stagiaires bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide database met mensen klaar om naar Afrika te vertrekken. Een groot deel ervan heeft eerder in Afrika gewerkt of gewoond of doet dit nog steeds. Indien de vacature een bepaald specialisme benodigd head hunt Werk in Afrika de juiste kandidaat.

2. Lokaal

Bij het op zoek gaan naar lokaal personeel van magazijn medewerkers tot en met (executive) management helpt Werk in Afrika ook . In verschillende Afrikaanse landen zijn wij vertegenwoordigd door lokale recruitment agenten waarmee wij samenwerken en goed lokaal personeel leveren. Al onze lokale agenten hebben wij zelf onderzocht en geselecteerd.

3. Tests, training & assessments

Naast het reguliere recruitment proces waarbij intake gesprekken en referentie controles inbegrepen zijn kunnen wij in samenspraak met u additionele service bieden om tot een juiste beslissing te komen. Door middel van klant specifieke tests, training of assessments kunnen we de kandidaten tot het uiterste doorgronden om een gedegen match met uw verwachting te maken.

Mocht u zaken doen of plannen hebben om te gaan doen in een Afrikaans land dat waar wij niet vertegenwoordigd zijn bundelen we graag onze krachten en gaan samen met u op zoek naar geschikte partners. Werk in Afrika is constant op zoek naar de beste lokale recruiters en HR consultants in onbekende gebieden en pakt dit graag samen met u op.

HR Consultancy

Elk Afrikaans land heeft zijn eigen wet en regelgeving. Het is nagenoeg onmogelijk om een goede HR structuur op te zetten vanuit het thuisland. Daarom werken wij in verschillende Afrikaanse landen samen met door onszelf geselecteerde HR consultants. Zij geven advies over wat lokaal benodigd is voordat je kunt starten met rekruten en mensen aannemen. Zij zetten samen met u het HR raamwerk op om uw bedrijf een goede start te laten maken en problemen met de autoriteiten te minimaliseren.

Copyright © 2014 WerkinAfrika. All Rights Reserved. | Disclaimer | Privacy policy | Terms & Conditions | Design: Maenzaed Studio